Procountor
  • 25 Oct 2021
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Procountor

• Dark
  • PDF

Article Summary

Rajapinnan aktivointi

Procountorin valtuuttaminen onnistuu suoraan palvelussa Tiedonhallinnan talousjärjestelmä-sivulta, mutta rajapinnan aktivointi täytyy ensin tehdä Procountorin päässä (2019-08 jälkeen)

Procountorin access tokenien uusiminen

Procountorin rajapinnan asetuksista johtuen käyttäjien tarvitsee 6kk välein käydä uusimassa nk. access token, jotta 4Stractionin rajapinta Procountoriin säilyy. Uusiminen tapahtuu Tiedonhallinnan talousjärjestelmä-sivulta valitsemalla talousjärjestelmän kohdalta "asetukset":

Valinta vie käyttäjän Procountorin omalle kirjautumissivulle, josta he voivat tunnuksillaan tehdä tokenin uusimisen:

Lopuksi pitää vielä käynnistää tietojenpäivitys talousjärjestelmästä, jonka jälkeen rajapinta toimii taas normaalisti seuraavat 6 kuukautta.