Ohjausnäkymien perusteet
  • 14 May 2020
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Ohjausnäkymien perusteet

• Dark
  • PDF

Article Summary

Ohjausnäkymien listaus

Listausnäkymä näyttää ohjausnäkymät ryhmiteltynä. Näkymä aukeaa klikkaamalla.

ohjausnakyma-listaus

Tarkemmat tiedot kaaviosta

tarkemmat-tiedot

Tarkempia tietoja kaavion tunnusluvuista saa viemällä hiiren kaaviolle

lisatietoja-kaaviosta

Vielä tarkempia tietoja tietystä ajankohdasta saa klikkaamalla kaaviota ja jos näytettävät tiedot mahdollistavat niin tositekohtaiset tiedot saa näkyviin klikkaamalla Poraudu lähderiveihin.

Klikkaamalla yläosaa nimen kohdalta kaavion nimen

Oletusnäkymä

Oletusnäkymä aukeaa ensimmäisenä klikatessa ylävalikosta Tulostaulut. Oletusnäkymälle kannattaaksin laittaa useimmiten käytetyt kaaviot ja tiedot.
oletusnakyma

Oletusnäkymä on merkitty ohjausnäkymien listauksessa talokuvakkeella.
Oletusnäkymän vaihtaminen onnistuu Oletusnäkymällä ollessa Toiminnot-valikosta Vaihda oletusnäkymä.