Käyttäjät ja käyttöoikeudet
  • Updated on 15 May 2020
  • 1 minute to read
  • Contributors
  • Print
  • Share
  • Dark
    Light

Käyttäjät ja käyttöoikeudet

• Print
  • Share
  • Dark
    Light

kayttajat-ja-oikeudet

Käyttäjähallintaan pääsee oikeassa ylälaidassa sijaitsevasta ratas kuvakkeesta. Käyttäjät > Käyttäjät ja oikeudet

Uuden käyttäjän voi lisätä klikkaamalla Lisää käyttäjä määrittämällä tiedot ja tarvittavat käyttöoikeudet.

Käyttäjätyypit

Normaalikäyttäjällä on pääsy kirjautumaan palveluun ja pystyy käyttämään kaikkia tilauksessa olevia ominaisuuksia.

Osallistuja käyttäjällä ei ole pääsyä palveluun. Hän voi vastaanottoo kyselyjä, raportteja ja ilmoituksia palvelusta.