Mitä kaikkea voin tehdä Advisor 360 palvelulla?
  • Updated on 30 Sep 2019
  • 1 minute to read
  • Contributors
  • Print
  • Share
  • Dark
    Light

Mitä kaikkea voin tehdä Advisor 360 palvelulla?

• Print
  • Share
  • Dark
    Light

Ne parikymmentä edelläkävijän ominaisuutta, jotka erottavat meidät muista raportoinnin ohjelmista

Advisor 360 sisältää kootusti ne toiminnot jotka ovat keskeisiä pk-yrityksen talouden johtamisessa. Se on erityisesti suunniteltu tilitoimiston kohdennetumpaan asiakasviestintään, kehittyneeseen tiedon jalostamiseen sekä informatiiviseen ja visualiseen esittämiseen. Ne ovat ominaisuuksia joiden avulla menestyt palveluissa asiakkaasi tueksi.

Tuotteistus

Advisory 360 palvelun toiminnot ovat ryhmitetty kolmeen vaativuustasoon ominaisuuksien kattavuuden mukaisesti.
1. Perustaso ja automatimatisoitu asiakasraportointi. Aloita helposti, valmiilla malleilla suoraan askellus edelläkävijäksi

2. Asiantuntijataso ja asiakas käyttäjänä. Tiedon rikastamisella asiakasuhde täysin uudelle tasolle

3. Konsultointitaso ja edistyneet ominaisuudet. Tarjoa alusta asiakkaasi strategiatyöhön, tulosten parantaminen syntyy toimenpiteistä

Aloitus

Palvelu sisältää tilitoimiston asikashallintapaneelin jonka avulla yrityksen avaaminen palveluun on helppoa ja nopeaa. Asiakasraportointi on käyttövalmis usein minuuteissa talousjärjestelmän integraatiovalmiudesta riippuen.