Netvisor Store
  • Updated on 09 Mar 2020
  • 1 minute to read
  • Contributors
  • Print
  • Share
  • Dark
    Light

Netvisor Store

• Print
  • Share
  • Dark
    Light

Käyttöönotto Netvisor-Storesta

Yleistä

Kaikissa tapauksissa palvelua on mahdollista käyttää veloituksetta kuluvan kuukauden loppuun asti niin että irtisanominen tapahtuu ennen kuun vaihdetta. Tämän jälkeen palvelusta veloitetaan normaalisti hinnaston mukaisesti sekä normaalit palveluehdot ovat voimassa, ml. kolmen kuukauden irtisanomisaika.

Käyttöönotto tilitoimistolle

Tilitoimistokäyttöön tulee palvelussa ensin perustaa tilitoimiston hallinnointiyritys. Hallinnointiyrityksen kautta näkee palvelussa käyttäjien käyttöaktivisuutta ja asiakasviestintään liittyvää tilastointia. Lisäksi hinnoittelu- ja käyttöoikeushallinta nojaa hallinnointiyrityksen käyttäjiin.

Käyttöönotto tilitoimiston asiakasyritykselle

Tilitoimiston advisory360 asiakas perustetaan aina tilitoimiston alle ja perustavalle käyttäjälle annetaan käyttöoikeus kohdeyritykseen. Tämän jälkeen on mahdollista muokata palvelun käyttäjiä ja näkymiä ja sovittaa niitä asiakkaalle.

Käyttöönotto suora-asiakkaalle

Suora-asiakkaalle palvelun perustaminen tapahtuu suoraan ilman laskutuslinkityksiä. Palvelun sisältyy aina kolme käyttäjää sekä suorituskyvyn johtamisen osio kytkettynä, jolloin palvelun minimihinnaksi määräytyy 102 euroa.

Palvelun kytkennän jälkeen on mahdollista hallinnoida käyttäjiä ja valittuja palveluosioita.

Ensimmäiset toimenpiteet perustamisen jälkeen

Palvelun käyttöönotto tapahtui Netvisorin Storen kautta jonka pohjalta luotiin istunto 4straction palveluun. Palveluun kirjaudutaan tämän jälkeen https://service.4straction.com osoitteesta.

Ensimmäisenä palvelun avauksessa kannattaa tarkistaa käytettävät seurantatasot, jotka voivat toimia palvelussa suodattimena tai ryhmittelytekijänä