Ohjausnäkymien muokkaus ja lisäys
  • 13 May 2020
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Ohjausnäkymien muokkaus ja lisäys

• Dark
  • PDF

Article Summary

Uuden ohjausnäkymän luonti

Uuden ohjausnäkymän voi luoda klikkaamalla Lisää uusi ohjausnäkymä kaikkien ohjausnäkymien listaus näkymässä tai ohjausnäkymäryhmän listausnäkymässä.

lisaa-ohjausnakyma-modal
Syötä ohjausnäkymän nimi, valitse ryhmä ja yksityisyys asetukset.

Kaavioiden lisääminen

1. Valitse alue

Ohjausnäkymällä voi lisätä kaavioita klikkaamalla ruudukkoon tai valitsemalla alueen. Valittu alue määrittää kaavion koon. paint-area

2. Valitse haluttu kaaviotyyppi

kaaviontyypinValinta

3. Lisää tunnuslukuja kaavioon

tunnuslukuKaavioon
Valitse näytettävä tunnusluku ja tietojen esitystapa. Viiva, sarake, pinottu, ryhmitelty vai alue.

kaavioMuokkaus
Voi lisätä enemmän tunnuslukuja kaaviolle skrollaamalla kaavion sisällä alaspäin ja klikkaamalla + LISÄÄ TUNNUSLUKU

Kaavion koon muuttaminen

Kaavion kokoa voi muokata muokkaustilassa viemällä hiiren kaavion päälle ja vetämällä reunoilla olevista vetimistä.
kaavion-koko

Kaavion siirtäminen

Kaaviota voi siirtää ohjausnäkymällä klikkaamalla ja vetämällä Siirrä-kuvakkeesta.
kaavio-move

Ohjausnäkymän toiminnot

Toiminnot-valikosta voi kopioida, muokata ja poistaa ohjausnäkymän.
Nimen muokkaus löytyy Sivun asetukset alta.