Raporttien ja hälytysten perusteet
  • Updated on 14 May 2020
  • 1 minute to read
  • Contributors
  • Print
  • Share
  • Dark
    Light

Raporttien ja hälytysten perusteet

• Print
  • Share
  • Dark
    Light

Hälytyksen lisäys

1. Lisää uusi hälytys klikkaamalla Lisää Uusi
  2. Täyty hälytyksen Nimi
  3. Määritä Ajastus osion valinnat
  4. Valitse Hälytyksen tyyppi
  5. Määritä hälytyksen vastaanottajat. Ilman vastaanottajia hälytystä ei voida tallentaa.
  6. Kirjoita viesti, jonka haluat lähetettävän hälytyksen vastaanottajille sähköpostitse ja valitse tunnusluvut, joiden tiedot haluat sähköpostiviestiin.
  7. Suunnitele raportti, joka lähetetään sähköpostin yhteydessä.

Raportin suunnittelu

Raportille lisättävät osiot ovat:

Arviointi osio

Arviointi osion avulla vastuuhenkilö voi jättää arvioinnin raportilla olevista tiedoista ja vastaanottaja saa valmiiksi arvioidun raportin.
Arviointiosio tarkoitus on helpottaa vastaanottajaa saamaan käsitys raportin sisällöstä nopeammin.

Arviointi osio vaatii, että hälytyksen asetuksissa Hälytyksen tyyppi kohdassa on valittu "Lähetä ensin vastuuhenkilölle arvioitavaksi".

Kaavio

Kaavio tuo nimensä mukaisesti kaavion tulostauluilta raportille.