Tilitoimiston hallinnointiyhtiöt
  • Updated on 27 Mar 2020
  • 1 minute to read
  • Contributors
  • Print
  • Share
  • Dark
    Light

Tilitoimiston hallinnointiyhtiöt

• Print
  • Share
  • Dark
    Light

Tilitoimistokumppaneille perustamme aina useita erikoisyhtiöitä jotka toimivat runkona asiakkaiden kanssa toimimisessa. Näitä yhtiöitä ovat:

• tilitoimiston hallinnointiyhtiö
  • pohjayritys asiakkaille (jos halutaan)
  • demoyhtiöt agenda ja/tai advisory -käyttöön

Tilitoimiston hallinnointiyhtiö

Tilitoimiston hallinnointiyhtiö toimii yrityksenä johon tilitoimiston käyttäjät oletuksena perustetaan. Tätä kautta hallinnoidaan omia asiakkaita ja talousasiantuntijoiden pääsyä omiin yrityksiinsä. Tilitoimiston hallinnointiyhtiöön kytketään myös kumppanipaneeli, josta on mahdollista seurata omiin asiakkaisiin kohdistuvaa:

• talousasuntijoiden viestintää asiakkaille
  • asiakkaiden raporttien käyttöastetta
  • asiakastyytyväisyyttä (jos käytetään)

Kumppanipaneeli

Kumppanipaneeli löytyy käyttäjävalikon ensimmäisestä kohdasta, jos käyttäjälle on määritetty kumppanihallinnan oikeudet.

Kumppanipaneeli näyttää asiakasyritykset, demoyritykset ja mallipohjayritykset.

Lisäksi asiakaskäyttöä voidaan seurata tätä kautta, sekä asiakastyytyväisyyden kyselyä voidaan hallinnoida täältä asiakaskohtaisesti

Pohjayritys asiakkaille

Jos tilitoimistolla on oma malli- ja rakenne jolla asiakkaille halutaan raportoida, voidaan perustaa oma pohjayritys jota käytetään aina asiakasta perustettaessa. Näin pohjalla voi olla valmis näkymävalikoima josta lähteä liikkeelle. Malleja voi olla myös useita

Pohjayrityksen käyttö tapahtuu normaalina yhtiönä. Eli sinne voidaan valmistella halutut näkymät halutussa järjestyksessä ja nimettynä. Koska yhtiössä ei ole tietolähteitä, on hyvä ensin valmistella näkymät jossain toisessa yhtiössä ja kopioida sieltä halutut näkymät tänne kun ne ovat valmiita.

Pohjayritys aktivoidaan tilitoimiston käyttäjille 4s-teknisen tuen toimesta jolloin se on käytettävissä perustuksen pohjana: