Tilannehuone
 • 18 Sep 2021
 • 1 Minute to read
 • Contributors
 • Dark
  Light
 • PDF

Tilannehuone

 • Dark
  Light
 • PDF

Article summary

Tilannehuone toimii koosteena yrityksen käyttäjien viimeisimmistä ja tulevista aktiviteeteista. Sitä seuraamalla pysyy kartalla yrityksen viimeaikaisista muutoksista sekä tulevista tapahtumista. Tilannehuonetta selaamalla voi nähdä mm. viimeksi lisätyt kaaviot ja strategiat, tulevat palaverit sekä avoinna olevat tilannepäivitykset ja kyselyt.

image.png

Tilannehuoneessa näkyvä sisältö riippuu aina Agenda 360- moduulin valikossa valitusta käyttäjä-suodattimesta (kuvan kohta 1.). Oletuksena tämä on käyttäjä itse ("minä"), mutta käyttäjän on mahdollista tarkastella myös tilannetta koko yrityksen, tiimin tai toisen käyttäjän näkökulmasta valitsemalla valikosta haluttu tarkastelun taso:

image.png

Dialogissa (kuvan kohta 2.) näytetään valitusta käyttäjä-suodattimesta riippuen viimeaikaiset tapahtumat. Jokaisesta tapahtumasta näytetään tekijä, ajankohta sekä mitä palvelun osa-aluetta se koski. Tapahtumien otsikoita tai niissä esiintyvien tulostaulujen/strategioiden/toimenpiteiden yms. nimeä klikkaamalla voi siirtyä sen omalle sivulle tutkimaan tilannetta tarkemmin. Dialogille upotettujen kaavioiden ja taulukoiden interaktiiviset ominaisuudet säilyvät, eli käyttäjä voi esim. nähdä datapisteiden tarkkoja arvoja viemällä hiiren niiden päälle tai piilottaa haluamiaan datakäyriä klikkaamalla niiden tunnistetta taulukon alaosasta.

Tulevat aktiviteetit-osiossa (kuvan kohta 3.) näytetään valitun käyttäjä-suodattimen mukaiset avoimet tilannepäivitykset, avoimet sekä tulevat palaverit ja avoimet kyselyt sekä vastuutetut tehtävät. Kunkin aktiviteetin nimeä klikkaamalla voi siirtyä niiden sivuille esim. osallistumaan palaveriin tai merkitäkseen tehtävän suoritetuksi.


Was this article helpful?