Toimintasuunnitelma
  • 18 Sep 2021
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Toimintasuunnitelma

• Dark
  • PDF

Article Summary

Agenda 360-moduulin toimintasuunnitelmassa käyttäjät voivat tarkastella Strategia-osiossa vastuutettujen läpimurtojen sekä toimenpiteiden tilannetta. Sivulla näkyvät läpimurrot ja toimenpiteet riippuvat sivun vasemmassa reunassa valitusta käyttäjä-suodattimesta.

Läpimurron nimen vieressä näkyy sen viimeisin etenemispäivitys (prosenttilukema tai liikennevalo, riippuen etenemisen seurantatavasta). Nimen alla taas näkyy mihin strategiaan sekä strategiseen päämäärään se kuuluu. Läpimurron, strategisen päämäärän tai strategian nimeä klikkaamalla voi siirtyä niiden omille sivulle. Lisäksi läpimurron vastuuhenkilö näytetään oikeassa reunassa ja rivin oikean laidan ilmoituksesta avautuu läpimurron avoimien asioiden ja dialogin listaus. Ilmoituksessa näytetään uusien tapahtumien lukumäärä tai ilmoitus "ei uusia tapahtumia", mikäli läpimurtoa koskevia muutoksia ei ole tehty käyttäjän viime vierailun jälkeen. Listaus näyttää avattuna seuraavanlaiselta:

Toimenpiteistä näytetään nimen vieressä toimenpiteen viimeisin tilapäivitys ("etenee suunnitellusti"=vihreä check-pallo, "ongelmia"=keltainen varoituskolmio, "iso riski epäonnistua"=punainen varoituspallo ja "ei tilapäivitystä"=viiva). Toimenpiteen nimeä klikkaamalla voi siirtyä läpimurron sivuille. Lisäksi toimenpiteen vastuuhenkilö sekä viimeisin etenemispäivitys näytetään rivin oikeassa reunassa.