Kaavioiden interaktiiviset ominaisuudet
  • 18 Sep 2021
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Kaavioiden interaktiiviset ominaisuudet

• Dark
  • PDF

Article Summary

4Stractionin kaavioista löytyy useita interaktiivisia ominaisuuksia. Niitä käyttämällä saat raportoidusta datasta entistä enemmän irti ja pystyt rakentamaan vuorovaikutusta muiden käyttäjien kanssa.

Visuaalisilla kaavioilla käyttäjät voivat mm.

• Tarkastella tarkkoja arvoja viemällä hiiren kuvaajan datapisteen päälle
  • Asettaa datapisteitä hetkellisesti näkymättömäksi painamalla niiden tunnistetta
  • Vaihtaa tarkasteltavaa ajanjaksoa vasemman yläreunan ajanjakson valitsimesta tai alareunan aikajanasta
  • Lisätä muille näkyviä huomioita aikajanakaavion ajanjaksoille tai lisätä kommentteja kaavion keskustelualueelle
  • Käyttää kyseisellä kaaviolla sallittuja suodattimia drop down-valikoista näkyvän tiedon suodattamiseen

Taulukkokaavioilla käyttäjät voivat mm.

• Vaihtaa tarkasteltavaa ajanjaksoa vasemman ylänurkan ajanjakson valitsimesta
  • Avata ja sulkea taulukolla näkyviä tunnuslukuryhmiä
  • Porautua taulukon talouslukuihin (mikäli sallittu tunnusluvun asetuksista)
  • Siirtää tarkasteltavia kausia rullaavilla sarakkeilla muodostetuissa taulukoissa
  • Käyttää kyseisellä taulukolla sallittuja suodattimia drop down-valikoista näkyvän tiedon suodattamiseen